dijous, de maig 14, 2009

James

Aquesta entrada serà estranya... ho aviso. Però tinc que fer una recopilació de James. Personatges que es diuen James i diré que em sembla que el portin. La majoria m’encanten. Així que: per el James Bercliffe (que algun dia tindrà milers de fans)
James Bercliffe: És un personatge de l’historia que estic escrivint ara. És ros, amb el ulls blaus (molt típic jj) es anglès, és ric te molta classe i és molt irònic.... és un amic genial per el meu Marc. Podria dir més coses però no vull donar ni la més mínima informació. Només dir que acapara l’atenció.
Comencem:
James Norrington (comodoro Norrington): De piratas del Caribe... M’encanta aquest personatge... és curiós però es el meu preferit d’aquesta peli... És bona persona... és molt real tot i així. Ni es fa massa l’heroi ni es massa pàmfil, no. No és com el Will que es va lluint pel mon... jj definitivament, que m’agrada molt. A més te posició social, com el meu James.







James Wilson (més conegut com a Wilson... simplement): De House. És el millor amic del House (tindrà alguna cosa a veure) i tenen una relació estranya... una mica com el meu James i el Marc però molt més exagerada. Quan es fan la punyeta se la fan moooolt... així que no és el mateix.... La relació d’ells dos esta basada en Sherlock Holmes i el dr. Watson... txaaan. Suposo que en el que s’assembla més és que és un amic leial, pasi el que pasi.

James....: De crepúsculo..... No s’assembla en res al meu James... es ros... i prou...

James Potter: De Harry Potter (òbviament...jj) Doncs és el pare del James… I no se… si que l’identifico amb el nom però amb el meu James no te molt a veure… potser en que és bona persona però tot i així te un punt de malicia.... serà això.






James (Sawyer): De perdidos. Sento no recordar el cognom... Crec que és un dels millors personatges... en quan a personatges probablement el millor (però és que el Charlie em cau genial), te molta miga.... seria com un Christopher Seton.... en tota la seva profunditat (Eh Fanny...). Ara que ho penso... crec que és igual fisicament... que fort....te els ulls verds...
És una mala persona... sip... el podríem descriure com a persona a qui tothom odia per ser... descarat, sincer (tot sigui dit de pas), avariciós, controlador. Però alhora amaga un secret... o més d’un... motius que l’han fet ser com és... Una carta que mira quan creu que ningú el veu... Fica motes a tothom (que això sempre es divertit): piernas, pecas, heroe, chewaca... A més es fort i defensa tot el que és seu.... És un bon James... llàstima que ningú li digui James... tothom li diu Sawyer.... que també esta guai jj. En el meu James potser s’assembla... en el fons... En la seva ironia potser... en la seva... no ho se... en alguna cosa... però no és res que es pugui veure a simple vista....jjj



He fet un recull de James per demostrar com d’interessant és aquest nom... el trobo perfecte per el meu personatge... i tots aquests (menys el de crepusculo) ho demostren.




Actors que es diuen James: James Franco, James McAvoy, James Marsden, James (Jim) Caviezel, James (Jim) Sturgess

2 comentaris:

Mireia de No Honrubia ha dit...

Anava a ficar foto del James de crepusculo (es un rastreador!)... però se m'ha oblidat i ara fa pal....

Estefania ha dit...

El rastreador! jj

James Sawyer, aquest personatje m'ha caigut bé!!!!!

Tots els actors que es diuen James els idolatro! Que fort! Quants James!

El meu prota es diu James de segon nom :)

Que guay lo de james jim jj

El James Bercliffe (que algun dia tindrà milers de fans) jj

Clar que si!!! Segur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La gent tindrá posters. Un actor es fará famós per interpretarlo. El veurás en les samarretes dels adolescents!!!!!!

Mire... M'agradaria emparanoiarme mes pero no puc. Deu meu, es tardissim :(:(

Començo a deprimirme... PUUUUU

Tornaré!!!!