dissabte, de maig 16, 2009

Maledicció

O és una maledicció o algú em vol intentar dir que deixi d'escriure. Segons ma germana és una senyal de que si ho reescric quedarà millor. Però... jo m'he deprimit.

És la tercera vegada que em passa. El meu pen ha fet puf! i només tinc 9 capitols... 109 pàgines... de les 160 que tenia. Les pàgines que he perdut eren les de més intensitat... i en elles s'explicaven un munt de coses... i ara... han desaparegut. No se si encara queda una esperança però, en les dues ocasions anteriors... no vaig poder recuperar el perdut.

La primera vegada va ser en la meva primera historia (llarga), se'm va borrar per complet quan l'estava a punt d'acabar. No la vaig reescriure i per desesperació vaig escriure res enrere, de la que se'm van borrar les cent últimes pàgines... que vaig reescriure (segons ma germana enganxen molt). No se... sigui com sigui la veritat és que vull recuperar el que he escrit...no ho vull perdre per sempre... és una sensació horrible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Mire

A mi tambe se m'esborren els missatges que t'escric, i amb el que costa.
Pensa que tot es dintra del teu cap i que si ha sortit un cop ara hi tornarà i com et va di la Mar millor, poder tenia que pasar.
Pensa que aquet missatge es molt millor que el primer que te escrit, ara sol falta que funcioni

Adeu Molts petons
Lisi

Estefania ha dit...

Miree! Encara estic amb la mà a la boca. Jo tota feliç perqué havies actualitzat i me quedat d'una peça.

Al principi quan dius se ma borrat me quedat que? I despres que se t'han borrat unes 60 pàgines...

Deu meu, no, no pensis que es una maledicció. No pensis que algo fa que no vulguis escriure. Tot això saps perqué et passa un i un altre cop? Perqué dintre de pocs, quan escriguis un supe best seller, tinguis mes dun arxiu i que no se't borri TOT el llibre.

(No es tipu renya, eh? Es tipu anims que el mon no esta en contra teva).

La veritat, es que deu ser horroros tornar a escriure. Pero mire... Si tenrecordes de tot, poder et queda molt millor. Tipus no recordaras tots el dialegs o poder com has arribat a un lloc.... Pero en una escena la descriuras molt millor o posarás pistes guais que llavors despres sortiran.

buff vui ferte flus flus al cap. No vui que les hagis perdut. Com t'ha passat? Quina rabia, mestà fent rabia l'ordinador. Personal computer.... Deprimidor computer. Es com quan escrius i se'n va el llum... Et quedes... Gracies home gracies.

Arggg es que ara em cabreijo amb la nada.

mire, no te'm deprimeixis. Saps que si que has descriure, que ets genial i que tothom et llegeix. Despres ho esplicaras com una anecdota.

Diras al programa de Ophra:

-Si tot allò em va passar va ser perqué seguis lluitant amb mes força i per saber que:

SEMPRE S'HA DE LLUITAR!

...lucha para conseguir tus sueños...
...frase de galeta de la sort xina....

Testimu mire...

Servidora va a estudiar filo.

Un salut per a germanes i mami de la mire! Que despres m'adono que llegeixen totes les tonteries que dic! xd

Un petoooo