dissabte, de maig 23, 2009

Ferran Folch de Cardona 1491-1571

L’obsessió no és bona.

(Foto de Estefania Álvarez, implicada en l'investigació)


Tot i que m’he estat bastant estona (que no molta) pensant en si penjar això al meu blog, he decidit que si. Potser no te direcció directe amb res que he escrit o escriure però segur que te alguna repercussió. No acabo d’entendre perquè la sepultura de Ferran Folch m’ha tocat molt. Tinc la necessitat d’entrar dins... esperant trobar flors, o alguna cosa. He buscat informació sobre ell però no he

trobat res. És curiós... perquè el van enterrar allà? Que va fer amb la seva vida? Era bona persona? És més: quin tipus de persona era? Era arrogant? Era amable? Tenia a gent a qui estimar i que l’estimés?

El fet de no estar enterrat com qualsevol altre indica dues co

ses:

1ª: Era noble i ric.

Però això ho podem suposar dels títols.

2ª: Volia ser recordat o algú va voler que fos recordat.

I em preocupa no trobar informació sobre ell ja que es va prendre tantes molèsties. És estrany escriure aquesta entrada sabent-ne tan poc i mentre investigo. És com si no pogués dir com acabarà això.

Pensant, pensant i buscant informació cosa que m’ha portat a carrers sense sortida he pensat que segurament tindrà descendents que potser desconeixen o no els hi interessa saber els seus orígens.

Sé que és estrany però després d’investigar una mica l’h

e trobat! És va casar i va tindre un fill. On reposarà la seva dona?

http://www.zeabermudez.com/web/index.php?tipo=in&pid=I1140

Aquí és on ho he trobat.

Va morir amb 80 anys... va viure molt no?

Després de tot això i tot i voler-ho no he trobat realment res important. Se quins títols tenia, qui era el seu pare, la seva mare, la seva dona i el seu fill. Però no se re

s més.

Intentaré trobar més.

Per altre banda aquí deixo un plànol del monestir i la localització exacta de la sepultura.

M'encanta la forma que te! El que m'agradaria saber i si això esta més baix o no ... com serà?? Esta molt molt comunicat amb la part del claustre... aix...

Podeu pensar que tot això és una paranoia, perquè en certa manera, ho és.


(Gràcies Estefania)

(I felicitats!!)

2 comentaris:

Estefania ha dit...

Gracies a tu mire! Que mona que ets.

Bé, ja t'ajudaré a investigarlo, ara mateix estic en un altre cas realment important i de molta repercussió.

Pero el fet es que si que es misterios. En tot el monestir hi han enterrats abats (molts molts) i sants, pero una capella exclusivament per ell? I tan aprop de l'altar? La forma es gnial, i es veritat, es extrany que estigui tan aprop del claustre. realment, amb els cops que hem anat mai ens hem fixat, pero realment la imatge que dona et convida a donar mitja volta, pero a nosaltres no. Una reixa negre feta moooolt temos enrere. Una placa i la visió del principi del pasadís.

Si que es extrany que hi hagi tan poca informació... Pero es molt interesant el plantejament de com seria i si seria pero voluntat propia estar allà o no.

Tornaré a comentar. La historia no s'acabarà aquí :)

estefania ha dit...

Mire ets la millor.

M'encanta el teu comentari :)