dilluns, d’agost 23, 2010

En marxa!

Suposo que tinc el deure d’escriure alguna cosa perquè la meva historia va engrandint-se per moments. Començo a perdre la noció de quin dia és i del que haig de fer. L’agenda es útil però se m’oblida constantment. Ja estic immersa. I estic en el punt en el que realment em comencen a caure bé els meus personatges.
El munt de la documentació, no mentiré. És més aviat petit però és tot el que he tret d’internet i en quant vagi a la universitat (a la biblioteca) a documentar-me, aquest munt segur que augmenta.
Per altre banda i també per estar informada m’he apuntat a la Sociedad Victoriana Augusta. La meva novel•la no passa en època Victoriana, però també tracten el tema de la regència així que em va bé per consultar sobre costums de tot tipus, vestuari, etc. És un lloc genial tot i que encara no he participat en el fòrum ni sé si ho faré.
Per altre banda, m’estic fent un vestit. De moment tinc la chemise o el “vestit interior” de cotó blanc. Me l’he fet jo mateixa com també faré amb el vestit, ja tinc la tela es de color crema... més o menys. També he de aconseguir un barret i ja tinc les sabates adequades així com un complement per el cabell.
Sí, m’hi he ficat de ple però per altra banda i en la mateixa novel•la, passa una altre historia que s’està retorçant de manera estranya i la veritat, no sabria dir si el que està fent és adquirir dimensió. Seriosament: què està passant? Us ho intentaré explicar. La Lisi m’ha ajudat. I clar, han sortit coses inexplicablement lògiques i algunes una mica boges i d’altres que semblaven boges però que tenen molt sentit. Per aquesta banda, encara em falta temps per escriure això.

Per cert, el meu pare m’ha comprat un suro més gran. Serà genial per tindre més espai pels post-its, les fotos i els fils, però em fa moltíssim pal penjar-lo.

3 comentaris:

Estefania ha dit...

Que te'l penji ell! xd

Bé, com sempre, quan comencem una hsitoria l'altre no té ni idea de qué va...

Només en quina época està encabida jeje

Sort! I ja em deixaras llegir algo!! (es una súplica, ullets).

Fotos, volem fotos!

Mireia de No Honrubia ha dit...

Ja estic pensant en enviarte el que he escrit perquè les pagines començen a ser bastantes.

Et refereixes a fotos del vestit?? Mmm més endavant potser... o no... no ho sé. Ja es veurà.

Estefania ha dit...

Siiiiiiipg dels vestitsss!!

oh oh mes cosa!!?? Bien!!! Vui llegir part actual!!