dissabte, de juliol 17, 2010

Ja s'ha acabat

Primer dir:
En resposta d’un comentari de la Estefania, em vaig endur la historia però no vaig tindre temps de fer res. De fet portava el portàtil per tant de haver estat més dies pogués haver treballat allà mateix però ha estat impossible. I també dir que el Smoothie era tropical ... portava pinya, mango i algo més... estava molt bó!
Sí, se m’ha passat molt ràpid tot. Sobretot perquè avui hem marxat d’hora i gairebé no m’he pogut acomiadar del lloc. M’hagués agradat anar a un concert d’orgue que hi havia avui però no ha pogut ser. Sembla ser que cada cop que vagi a Carcassona em passarà el mateix, no?
De fet, el dia d’avui no ha estat gaire especial, ahir vaig fer les maletes i avui només m’he hagut de llevar. El viatge ha durat 3 hores i mitja. Així que no ha estat molt llarg, a més, anava escoltant música.
Ja han passat els dies exactes en els que es desenvolupa la meva historia els meus personatges en el seu pla de la realitat (si es què existeix aquest pla) continuen amb les seves vides (o no) d’una manera o altre.
He vist el lloc on uns han mort i els altres han passat, on s’han amagat, on hi ha hagut confrontació i dintre de poc penjaré fotos mostrant llocs concrets.
Ara em queda moltíssima feina per endavant i segurament no podré tornar a Carcassona en molt molt temps.

2 comentaris:

lis ha dit...

Ma encantat el viatge, i com ho expliques.
Molts petonets guapisima.

Mireia de No Honrubia ha dit...

Gracies per comentar ni que sigui l'ultim dia. M'agrada saber que em llegeixes.
A veure si actualitzes més el teu blog.