dijous, de maig 07, 2009

Ginesta



Després de molts i molts dies veient la ginesta a tocar de carretera i rere
barreres que jo no podia travessar, ahir se'm va presentar la oportunitat de agafar-me tanta com pogués en 25 minuts. Quan vaig arribar a l'estació de sant Joan per agafar el bus i vaig veure que faltaven 25 minuts perquè vingués vaig pensar "Vaig a llegir dins l'estació" però quan m'hi dirigia... txan! vaig veure un camí amb ginesta a banda i banda!!!! i no em vaig poder resistir!!! amb les mans nues i amb la meva força vaig arrancar branqueta per branqueta, flors de desenes de plantes de ginesta. I el resultat és aquest preciós ramet i les meves mans plenes de esgarrapades, esgarrinxades i dues astelles. Vaig netejar el piano perquè quedessin moníssimes i tot el que havia en ell.
Perquè tinc que explicar tot això?? Perquè l'esforç ha valgut la pena, ara, al entrar a la meva habitació notes un olor intens a flors i això és molt inspirador. M'agradaria escriure sobre coses que se'm venen al cap amb les meves floretes sobre el meu piano amb dos quadres a banda i banda, però.... la historia del marc és mes freda que altra cosa, passa a l'hivern... Tot i que ho podria incloure en un moment que ja he escrit, però tinc que repassar moltes coses... estic pensant-ho encara i espero que per quan em decideixi tingui una mica de temps per escriure abans la ginesta no es panseixi. Que trist que es tingui que pansir... si fos per mi tindria flors sempre a la meva habitació (m'encanten!!) però exepte casos exepcionals només les puc treure de floristeries (que son molt cares) per tant en poques ocasions tinc flors...
De flors a la meva historia de moment només han sortit girasols... i altres però que només nomeno com a: flors blanques i roses... (que no tenen molt protagonisme jj... per tant...)
M'aniré inventant coses per poder actualitzar... jj

3 comentaris:

Estefania ha dit...

Mire m'encanta ser un bon exemple i ferte moure el cul per a que actualitzis!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma encantat la teva actualització, la millor. Lleginte em donen ganes de cuidar el meu jardí i obligr ja d'una vegada als meus pares que em portin més pepitas de girasol.

Cuan siguis escritora professional tindras l'habitació tan plena de flors que no podrás ni respirar per la barreja d'olors!

Tota passa a l'hivern?? Quin fruste. La meva a primavera sobretot. Amb els cambis de temps constants i molta pluja.

M'encanta la teva descripció dels fets del crim. Pobreta, la proxima vegada porta unes tisores a l'estoig!! (a que es bona idea??) així sempre tindras flors.

Que guai, piano flors i Emmy.

Jo desde que tinc la rosa com ja me acostumat agafo roses del jardí, total, com ningú n'agafa. A més dona la casualitat de que les roses estan a la vista d ela meva finestra i les veig sempre i... com estan totes poxes... Ara soc la encarregada oficial (encara que no ho sap ningu) i trec les ugg perque creixin noves :)

T'hagues portat una pero ara matexi acabo de fer podada :(

I... He sigut ilegal per tu... E pensat:

-Nem a robarli a algún veí.

Error.

Aixó es pitjor que cometre un crim!!!!

Tothom et mira i per a quií la majoria de jardinas tenen un porron de roses i flors i es com guaaaaaaai

Pero numes e donat una volta i fins i tot una iaia a sortit de casa seva!!

I jo amb les tisores a la butxaca del cul... I caminant com una modelo amb la ma al cul perqué no es notessin.

Lo dicho:

-Pitjor que cometre un crim!

Al final n'he aconseguit i ara que les poso a aigua em fijo que no duraran.. Perqué no son roses... Així que fffffff

Pero si tot va be, em plantat uns mini rosals que donen mini roses (son monissims!!!) i ara hi ha una tancada, la primera!! Pero no la treure si encara esta massa tancada perqué fa pena...

Jolin, com m'enrotllo!!

Testimuuuuuuu

Mireia de No Honrubia ha dit...

Nooooooooooooooo la meva rosa ha mort... aix... snif....

Has fet una cosa pitjor que cometre un crim!!! que fort. Que guai!!!

Pos la meva habitació és com la part primaveral de la casa es com.... "un soplo de aire fresco" quan entres dona la sensació d'estar en un jardí... s'esta tan be!!!

Avui he nat de paseig amb la sophie!!! Una rosa en invierno esta molt interesant. Quan comença a sortir lord Saxton, no apareix casi el Seton i comença a ser de misteri és el millor de tot. Espero que no tingui un final que ho arruini tot perquè sino... mort.

Estefania ha dit...

Siii!! He comes una cosa pitjor que un crim!!

Ha mort definitivament pero li vai fer una foto oberta!

un soplo de aire fresco XDXDXDXD

UIiiiiiiiiii ha surtit el Suart!!!!! K guaiiiiiiiiiiii m'encanta

El meu Stuart!

Jj que dolenta:

No apareix casi el Seton

Enu, ara es momentazo Lord Saxton. Siii!!! Hi ha molt misteri i l'ambientació es guai!!! M'encanta.

Un final que ho arruini tot es acabar amb el Christopher?? jj

Que guai! Ja t'ha sortit el Saxton!

=)=)=)=)

(se m'havia borrat el original)