dimarts, de juny 08, 2010

El final. Ara sí.

He acabat! Avui m’hi he ficat després de sopar, em pensava que portaria hores, però no ha estat així, les meves mans no deixaven de teclejar.

He acabat amb 18 capítols, 66.429 paraules que variaran, és evident, amb la correcció.

Mai ho havia fet, però he escrit aquest últim tram a la terrassa. Potser és com una mena de substitut d’un jardí. I encara que sé que potser és somiar massa, m’agradaria algun dia tenir un jardí on poder escriure; és més, crear un espai que només servís per això.

Estava tan neguitosa des d’ahir per l’historia que em va costar moltíssim dormir i avui no era capaç de concentrar-me en l’estudi. Per fi ho he solucionat, ho he acabat tot i he deixat anar alguna llàgrima que sempre espero que es transmeti.

No m’acabo de creure haver acabat però ara mateix em comencen a plorar els ulls. Espero que no sigui per la son jj. Estic eufòrica.

Dia 8 de juny del 2010, dia històric.

Tindre que dir adéu als personatges és dur, però sé que no els hi tinc que dir adéu. Perquè tornaran. Voleu que ho digui? Sí, segur que tornaran! El que no sé és quan però tinc deparada almenys una altre historia per ells.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!!!!!!

Encara no le llegit i ja vull el próxim.

Bueno esperaré amb impaciencia el meu torn de lectura.

Molts petons guapísima.

Adeu.
Alicia

Estefania ha dit...

Felicitats mireeeee!!! He vist el sms avui.

Que guay que tornin!!

Ja mel deixaràs, eh????

Per cert... Ja te titol??

Mireia de No Honrubia ha dit...

Jj, encara no l'has llegit i ja vols el pròxim jj. Crec que si que el voldràs. Morireu quan veieu el final. Muaaaaaaaahahaha. Jo vaig morir escribint-lo.

Sí, tinc títol. Però de moment quedarà en l'ombra. Tranquila, si no ets la primera persona que el sabrà (que molt segurament sí) seràs la segona. Evidentment, necessito la teva opinió.
De moment el títol és un secret.

Sí he llegit el sms, merci!

M'agradaria poder posar-me de seguida amb la segona part els he agafat molt afecte als personatges però tinc que deixar refredar la historia. Que aquesta s'acabi definitivament i després, potser després fins i tot d'alguna altre historia, tornar amb ells. Suposo que convé que els trobi a faltar una temporada.