dissabte, de gener 09, 2010

Recuperació

He recuperat allò que havia perdut just quan havia acabat de perfilar els fets del primer capítol i havia decidit tornar a fer un calendari. Sort que el tinc de volta, així tot serà molt més fàcil, i les meves idees anteriors no es perdran.
Els personatges principals tenen nom, altres que apareixen de seguida ni tan sols sé qui són i d’altres que són molt importants només començar ni els he visualitzat. Així que aquestes coses, aparences i pensaments, petits gestos, expressions, aniran sorgint sobre la marxa, tenint l’esquelet definit. Els primers paràgrafs són plens de floritures que realment em preocupen una mica. Són molt macos, però dubto poder mantenir aquesta forma i hi ha moments en que ni tant sols ho voldré. Espero que tot sigui un canvi en el pensament de la protagonista i per tant en la seva manera d’expressar-se.

2 comentaris:

Estefania ha dit...

Wooo felicitatsssss!!!!!!! Que b´´e que ho hagis trobat!!

Es que a mi m'agraden molt les floritures... jjj

Testimuuu!!!

(Molt bé, tú ves informant!!)

Mireia de No Honrubia ha dit...

Més que res voldré fer moment durs, crus i potser sanguinaris (jj) que no faràn tant d'impacte amb aquest tipus d'escriptura, però m'alegro que pugui barrejar maneres d'expressar... suposo que mostrarà la varietat. Recuperaré l'humor en alguns moments, serà diferent per tant a Fred i Boira.