dijous, de gener 14, 2010

Càtars i Jessica Fletcher

Em sento casi amb la obligació de actualitzar aquest blog perquè la meva pròxima historia ja està en marxa, tinc planejats tres capítols i ja podria penjar una gran llista de bibliografia que he consultat (i consultaré). Ara mateix estic llegint un molt curtet que es diu: càtars. És per gent com jo que no tenim ni idea del tema i la veritat és que és molt interessant, sobretot perquè sempre vaig a parar a la part: Heretgies, de la biblioteca, és divertit!
Tot i que amb tots els treball i exàmens encara no he pogut estar-me a la biblioteca amb tots els llibres junts intento substituir la meva lectura habitual de novel•les per aquests llibres que espero em serveixin de molt. A part d’aquest tema, tinc que investigar d’altres, un no el puc explicar, és un spoiler jj, però la Lisi m’està ajudant i m’està confirmant que em tinc que documentar fins i tot per una cosa així (ho sé...). A part, he començat a veure s’ha escrit un crim. Sip, direu: perquè? Des de un principi la idea era incloure la sèrie, que la Charlotte fos una “friki” de la sèrie i fan de la sra. Fletcher. I està resultant prou bé, això donarà peu a escriure trossos més còmics o millor dits: tragi-comics, que segurament faran que la seva personalitat destaqui entre les altres.
Ahir vaig veure el primer capitol (tinc intenció de veure tota la sèrie al ritme de la Charlotte), i sabeu que?: es diu “L’assassinat de Sherlock Holmes” això ja em va impactar, el millor és que basa el mòbil en el conde de Montecristo! És boníssim!! Encara que el pilot dura 1h i mitja. Clar. També em va agradar la cara que fa ella quan li diuen que li publiquen el primer llibre i totes les entrevistes i supòsits erronis que treuen de la seva novel•la:
(entrevista a la tele)
–M’ha semblat molt bé aquest plantejament feminista.
–No era la meva intenció.
–No, no, és genial, que l’assassina sigui la ballarina embarassada.
–No tindria que desvetllar el final per televisió!
–Que importa! L’important és el misatge de la imatge de la dona.
–Però...
–Tranquil•la, jo estic amb vostè!

Maleida periodista!
En fi, no em volia estendre tant, però suposo que tot tindrà influencia d’alguna manera.

4 comentaris:

Estefania ha dit...

Jo he vist molts capítuls, pero lo del Conde de Montecristo ma matat.

Guay que et documentis tant!!

Al final et vas llegir laberinto?

No testressis gaire, eh?

I com que no tenies ni idea!! Al menys et sonaria nu? Nu se.. els càtars... xdxdxd

Posss Espero que et surti cosa guay, i això de la sèrie es diver.

Havera havera!!! Tinc ganes de llegir més!! :)

Com va la del Marc?

Petons!

Mireia de No Honrubia ha dit...

Pos el Marc ara està amb la Mar... lentitud... no sé quan l'acabarà però m'agradaria que ho fes abans de la setmana que tinc lliure que aprofitaria per imprimir i portar-ho al concurs.
(També l'aprofitaria per.... preparar certa entrevista)

No, no m'he llegit laberinto, ho tindria que fer oi? Doncs. No, no en tenia ni idea... quin desastre que sóc... Però ara ja sóc una experta en la seva religió, són molt monus, em cauen bé jj.
Es veu que si es troben un animal a una trampa d'un caçador, el tenen que alliberar però han de deixar els diners que valdria l'animal perquè el caçador no perdi guanys... pobrets... quina inocencia jj, millor que no es trobin animalons, que si no s'empobreixen.

Ho trobo tot molt interesant, però m'agradaria trobar bibliografia especifica de Carcassona.

Estefania ha dit...

Guooo!! Posss poder hariem de tornar a Carcassone quan sapigues molt de francès i anar a aquella super biblioteca tan guay que vam visitar!!!!

Jo sé bastant... Per llibres. No sé, els de historia mencanten, i moltissim es remoten per algo en concret a aquella etapa.

Bien!! Entrevista!!

Mireia de No Honrubia ha dit...

A mi m'agradaria anar a Carcassone el dia 14 de juliol d'aquest any... seria important... és una data senyalada en la meva historia... però ho veig molt complicat.

Iiii, jj quan sapiga molt de frances emmm això espero jo. Em ficaré a fons amb el francés.