dilluns, de juliol 12, 2010

El dia abans del viatge

Demà començo el meu viatge a Carcasona però demà no hi arribaré. La primera parada serà Figueres a no ser que ens passem per Girona. Explicaré dia a dia com va el viatge.
De moment la maleta està llesta. Només és una però sé que em costarà portar-la, com sempre. És un dels trets que té la Charlotte el problema amb les maletes tot i que de fet en porta moltes (és així la noia). Es porta tota la seva vida en forma d’equipatge, tot i que no ho dic explícitament aquest és el sentit que li vull donar a l’equipatge de la Charlotte (no tot cal ser explicat ni entès ni sabut).
Preparar una maleta sempre em resulta difícil. Que ficar-hi? Normalment sempre fico tot el que puc però aquest cop he intentat pensar, però així segur que em deixaria alguna cosa.
Que faria la Charlotte? Normalment intentaria que les coses bàsiques cabessin en la seva petita maleta. En el cas de la novel•la, ho agafa tot.
M’he preguntat com seria la maleta de l’Erik Carnarvon. De fet, seria una petita maleta amb allò bàsic, dues o tres mudes que portaria a rentar a la bugaderia de l’hotel (és important que en tingui jj es rebuscat amb el que vol) o en el cas de no tindre’n, trobar-ne una. No es dels que porta molt equipatge, vol tindre controlades les seves pertinències. Sempre.
En quant a l’Andrew. En un cas normal portaria exactament el que necessita ni més ni menys controlant el que portés cada dia al fer-la. O la faria la Val.

Bufff, no esperava fer explicacions així, però m’ha sortit. El fet és que segur que em deixaré alguna cosa, espero que no.
Per començar dir-vos que m’enduré el portàtil i que aniré explicant el que passa en el meu viatge.

1 comentari:

Estefania ha dit...

Mireeeeeeeeee molta sort!!!!

Espero que to passis molt be, que puguis fer tot alló que tenies planejat, no fagi molta calor i, sobre tot, fes moltes moltes fotos!!

Ah!!!! Un consell:

-No demanis salmó, tel posaríen dintre d'un bocata xd

TEstimu!!! Ja niré llegint ocm va el viatje!