dimecres, de febrer 16, 2011

Es publica/Se publica

Fa molt que hauria d’haver escrit aquesta entrada, però a més d’estar molt ocupada (que encara ho estic), estava nerviosa(que també ho estic). Ara ja disposo de molta informació que donar així que ha arribat el moment.
Com veureu, aquesta és la primera entrada que faré en dos idiomes. És feina extra haver de traduir, però bé vaig fer una feina de traducció intensiva de mesos de durada. Vaig traduir tota la meva novel•la: Fred i Boira que s’ha convertit en Frío y Bruma.
Pensava que no passaria mai, però gracies a aquesta feina de traducció, el dia cinc de gener, el dia abans de reis, vaig obrir la bústia i allà havia la carta d’una editorial: Atlantis, interessada en la meva novel•la.
Ara, les coses s’estan accelerant i estic en procés de fer una correcció, que tot i que ha de ser exhaustiva, ha de ser ràpida perquè la presentació de la meva novel•la serà a finals del mes que ve.
La noticia més recent i que m’ha alegrat especialment és que ja hi ha lloc per la presentació: la cafeteria del teatre-auditori de Sant Cugat. Un lloc amb el que estic familiaritzada, idoni per la presentació d’un llibre i, la veritat, molt més del que esperava.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hace mucho que debería haber escrito esta entrada, pero además de estar muy ocupada (que aún lo estoy), estaba nerviosa (que también lo estoy). Ahora ya dispongo de mucha información que dar así que ha llegado el momento.
Como veréis, esta es la primera entrada que haré en dos idiomas. Es trabajo extra tener que traducir, pero bueno hice un trabajo de traducción intensiva de meses de duración. Traduje toda mi novela: Fred i Boira que se ha convertido en Frío y Bruma.
Pensaba que no pasaría nunca, pero gracias a este trabajo de traducción, el día cinco de enero, el día antes de reyes, abrí el buzón y allí estaba la carta de una editorial: Atlantis, interesada en mi novela.
Ahora, las cosas se están acelerando y estoy en proceso de hacer una corrección, que aunque debe ser exhaustiva, debe ser rápida porque la presentación de mi novela será a finales del mes que viene.
La noticia más reciente y que me ha alegrado especialmente es que ya hay lugar para la presentación: la cafetería del teatro-auditorio de Sant Cugat. Un lugar con el que estoy familiarizada, idóneo para la presentación de un libro y, la verdad, mucho más de lo que esperaba.

3 comentaris:

Estefania ha dit...

Felicitatssss!!!! Qué dir? Que dintre de res estaras parlant a un munt de gent sobre la novela y te la trobaras pels llocs. Estàs preparada?? OMG!

Mireia de No Honrubia ha dit...

No! no estic preparada!! està molt a prop!

Anònim ha dit...

Doncs cal està preparada...li pots demanar consell a l teva cosina Patrícia que fa abans de començar un concert...menjar xocolata va molt bé...i naturalment està molttttnerviosaaa.