dijous, de febrer 11, 2010

Primer capítol acabat

He superat el bache del primer capítol i definitivament tinc a la Charlotte al cap. Ahir vaig acabar anant a dormir tard perquè vaig estar escrivint i quan em vaig trobar amb el passadís fosc ella estava en el meu cap amb la seva paranoia. L’Eric ja ha aparegut? Es podria dir que sí. És el segon personatge que apareix però la seva aparició és esporàdica i de lluny, ella ni tan sols sap el seu nom.
Anuncio que he anomenat al primer capítol: Paranoia. M’he decidit a tornar a ficar nom als capítols perquè crec que quedarà bé amb aquesta historia i a més he pensat que siguin títols d’una sola paraula.
La manera com acaba el capítol és més xocant del que m’imaginava, molt més i espero... que a ningú li agafi algo... perquè no he començat el segon capítol perquè no sé exactament com continuar... diguéssim... amb quines paraules.
També ha sorgit un personatge del que feia poc que només en sabia el nom: Eugene. Ara sé qui és i perquè és important. De fet ho és molt.
Una altre cosa en la que he reflexionat és en que tindria que fer-me una llista de sospitosos, personatges que el lector pugui pensar que són sospitosos, m’encantarà jugar amb això i espero aconseguir sorprendre, si no fins al final, fer canviar d’opinió al llarg de la història. Jo ja ho tinc clar.
Per primer cop, a més, tinc una cançó inspiradora, és preciosa i em ploren els ulls quan penso als personatges als que va dirigida (no ho diré).
Espero que les coses flueixin i que els meus personatges tinguin química quan es trobin perquè la cosa que tinc menys prevista és la relació entre tots ells, cosa que fins ara havia sabut i havia estat important. Aquest cop, la relació entre els meus personatges es cosa seva, jo no intervindré a no ser que la historia ho demani.

2 comentaris:

Estefania ha dit...

Guooo que super planejat!! Malegro que hagis pogut escriure el primer kapitul ja!

Paranoia, està bé!! Jeje

Havera com va sortint. Tinc ganes de veure un poc de que va! :)

Mireia de No Honrubia ha dit...

Doncs m'estic plantejant deixar-te llegir el primer capitol... pero fa cosita.
No sé l'extensió i em falta bona part del nus de l'historia, però espero tindre alguna inspiració.