dimarts, de juny 02, 2009

Esperança

Estic a la biblioteca i se que tindria que estar fent el resum de contemporani... de fet no m'estaré massa estona amb aquesta entrada perquè el tinc que acabar però és important. Molt... de fet no se fins a quin punt. La meva germaneta Mar és la millor. Va donar el meu pen terriblement fet pols i mort als informàtics de la seva feina i m'han recuperat informació. Tot i que no en tinc ni idea de la informació que han recuperat... no ho puc saber... M'ha dit que tinc tot el que hi havia en el pen en 2 dvds però que hi ha arxius que no es poden obrir. El que no se és quins arxius són. Em queda esperar... potser la historia del Marc s'ha salvat de la desgracia, o potser el destí farà que sigui l’únic arxiu que quedi afectat. Qui sap. Però hi ha esperança.

5 comentaris:

Estefania ha dit...

Mire! Això es genial! Jolin la espera.. No t'ho poden dir???

Seria una grannnn sopresa!!!!! Faries fuuu!! I si no... Pos ja t'havies fet a la idea no??

En quan ho sapigues digamu eh???

Mire! Em segueix un de Brasil! Parla portugués, suposo que sabrà espanyol i els seus blogs son sobre poesia! M'encanta. Sóc molt feliç. Tinc un fan :)

Estefania ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Estefania ha dit...

Perdona... Es que havia fet un futimer de faltes i no s'entenia res.

A veure, un altre cop.

Mire! li has cambiat el nom al teu blog? Es la dire del Sherlock Holmes oi?

No et diré que no ho hagi comprbat al google pero es que em sonava molt :)

M'agrada.

Mireia de No Honrubia ha dit...

Sep, es la direcció del Sherlock Holmes a Londres!!! Queda guai perquè es refereix a un lloc físic que tot no existeix... és guai! A més.. la casa del Sherlock Holmes!!!! és que és guai!

Estefania ha dit...

jaja!!

Mola això d'un lloc físic que no existeix :)